SveKuž

Ovom projektom promičemo argumentirana javnu raspravu o različitim društveno relevantnim temama. Imamo 10 tema koje su aktualne svake godine, te na taj način mladi i studenti mogu iznositi svoje stavove i mišljenja o određenoj teme. Ove godine smo imali mnogo teme, poput teme pobačaj, vatikanski ugovori, sučeljavanje kandidata za gradonačelnika grada Splita, povijesna osoba Josip Broz Tito.....

Ovim projektom ćete biti bolje i točnije informirani o stvarnoj situaciji koja se događa, te ćete dobiti umijeće raspoznavanja istinitih i lažnih navoda koji se često viđaju po medijima o određenim društveno relevantnim temama.

Stoga nas detaljnije pratite na web-u i društvenim mrežama ( facebook, instagram, twitter) kako bi se podrobnije informirali o aktualnim projektima te njihovim datumima provedbe. Svakako vam srdačno preporučujemo da sudjelujete kako bi kroz prezentacijske i komunikacijske vještine dobili bolje umijeće govora, uvid u aktualne teme ,te naposlijetku iznošenje vlastitom mišljenja i vizije o određenoj temi.