Zahtjev za članstvom

Zastupnici u EU parlamentu koji podržavaju naš rad.

Tu je i sadašnji premijer Andrej Plenković, bivši zastupnik u EU parlamentu.

SplitMisli je nezavisna studentska udruga osnovana 2013. godine. Udruga je osnovana s ciljem uključivanja mladih i studenata u društveni i politički život zajednice, stvaranja prostora za izražavanje diverziteta mišljenja i stavova, promicanja kritičke misli, podizanja intelektualne svijesti i interkulturalne afirmacije. Više o udruzi možete naći na našim facebookinstagram i linkedin stranicama.

Pred udrugom je četvrta godina aktivnog djelovanja, pa ovim putem pozivamo sve mlade (od 16 do 30 godina), a posebno studente iz Splita i okolice, da se priključe i svojim doprinosom pomognu udruzi da bude još kvalitetnija.

Nakon ispunjenja ovog obrasca ćemo se dogovoriti o sastanku na kojem ćete ispuniti pristupnicu kojom prihvaćate statut i obvezujete se o sudjelovanju u radu udruge do vašeg istupanja. Pristupnica će se ovjeriti i bit ćete upisani u popis članova udruge te započinjete sa svojim radom i dodjelom dužnosti.

Klikom na Poslati prihvaćate da se Vaši osobni podaci mogu obrađivati u postupku prijave za Zahtjev za članstvom. Korisnici koji pritisnu Poslati su jasno signalizirali svoju želju da se njihovi podaci obrađuju u svrhu prijave za Zahtjev za članstvom. Dana je privola za obradu podataka u svrhu prijave za Zahtjev za članstvom, ali ne i u ostale svrhe.