Škola stranih jezika u turizmu

Naša Škola stranih jezika u turizmu sastoji se od učenja tri strana jezika, točnije njemačkog, engleskog i talijanskog namjenjenih mladima za usavršavanje govornih vještina te lakše zaposlenje kako u turističkim, tako i u ostalim djelatnostima.

Mala škola osnova matematike

Projektom pomažemo studentima i srednjoškolcima preko predavanja i repeticija iz matematike, kako bi bili efektivniji u učenju gradiva, bržem rješavanju problema, te ih educiramo s ciljem usavršavanja matematičkih područja. Uskoro o daljnjem provođenju i prijavama.

MašKlin

Mala škola kritičkog mišljenja (MašKlin) projekt je naše udruge kojim se promiče argumentirana javna rasprava o određenim, društveno relevantnim temama. Preko youtube kanala upoznajemo ostale mlade sa aktivnostima za mlade u gradu Splitu, te na Sveučilištu u Splitu.

SveKuž

SveKuž je projekt kojim promičemo temeljitu i zanimljivu raspravu o trenutno aktualnim temama koje se javljaju u našem društvu, poput raznih institucionalnih problema, društvenih podjela u našem društvu, općenito aktualnim temama , te kako mi mladi možemo postati promjena. SveKuž za goste dovodi stručnjake iz svih područja javnog života u RH. SveKuž se emitira svake srijede u 20:30. Više informacija možete pronaći ovdje 

Studentski dnevnik

Potaknuti potrebom za što bržim širenjem informacija među studentima i mladima o studentskom aktivizmu, mogućnostima koje postoje na fakultetima kao i općenito aktualnim temama pokrenuli smo Studentski dnevnik! Studentski dnevnik emitira se srijedom, subotom i nedjeljom na našem youtube kanalu.

Škola njemačkog jezika

Naša "Škola njemačkog jezika" uspješno osposobljava polaznike za snalaženje i sporazumijevanje u mjestima gdje se koristi njemački jezik u govoru i pismu. Nema veze jeste li početnik ili usavršavate znanje jer naš tim nudi tečajeve razina A1-B2!

Miss&Mister

Projekt je namijenjen srednjoškolcima i studentima kako bi se aktivnije uključili u svakodnevni život, rasprave o određenim temama, iznošenje vlastitog mišljenja, te kako mi svi zajedno možemo utjecati na pozitivne promjene u društvu.