Škola stranih jezika u turizmu

Naša škola sastoji se od učenja tri strana jezika, točnije njemačkog, engleskog i talijanskog namjenjenog mladima za usavršavanje govorničkih vještina te lakše zapošljavanje u turističkim djelatnostima.

Mala škola osnova matematike

Projektom odrađujemo predavanja i repeticije iz matematike, kako bi se studentima i srednjoškolcima pomoglo u učenju gradiva, bržem rješavanju problema, te poticanje na usavršavanju u matematičkim područjima. Uskoro o daljnjem provođenju i prijavama.

MašKlin

Mala škola kritičkog mišljenja (MašKlin) projekt je naše udruge kojim se promiče argumentirana javna rasprava o određenim, društveno relevantnim temama, preko youtube kanala upoznajemo ostale mlade sa aktivnostima za mlade u gradu Splitu, te na Sveučilištu u Splitu.

SveKuž

SveKuž je projekt kojim promičemo temeljitu i zanimljivu raspravu o trenutno aktualnim temama koje se javljaju u našem društvu, poput neuspjeha multikulturaliza, društvenim podjela u našem društvu na lijeve i desne, te kako mi mladi možemo postati promjena.

Studentski dnevnik

Potaknuti potrebom za što bržim širenjem informacija među studentima i mladima o studentskom aktivizmu, mogućnostima koje postoje na fakultetima.

Škola njemačkog jezika

Naša "Škola njemačkog jezika" osposobljava polaznike za snalaženje i sporazumijevanje u mjestima gdje se koristi njemački jezik, sastoji se od ....

Miss&Mister

Projekt je namjenjen srednjoškolcima i studentima kako bi se aktivnije uključili u svakodnevni život, rasprave o određenim temama, iznošenje vlastitog mišljanja, te kako mi svi zajedno možemo utjecati na promjene u društvu.